Klanten vertellen    >    Zakelijk    >    Bowltech

Bowltech

 

Hans Krol (Bowltech):
“Geerts heeft het goed voor elkaar.
Ieder jaar heb ik een portefeuille review”.

Bowltech ruim 25 jaar geleden opgericht door directeur Hans Krol. De Bowltech Group is de grootste aanbieder op het gebied van bowling artikelen in Europa. En is in zes landen gevestigd, met het hoofdkantoor in Made.

“Het eerste contact tussen Bowltech en Geerts Financiële Dienstverleners is ontstaan via mijn toenmalige accountantskantoor. Naar aanleiding van dat eerste contact is er een scan uitgevoerd. Op dat moment liepen alle verzekeringen van Bowltech via een andere aanbieder. Vanuit Bowltech was er wat ontevredenheid waardoor wij Geerts graag een kans wilden geven,” aldus Hans Krol.
Geerts kon een voordeligere goederenverzekering aanbieden met daarbij betere voorwaarden. Toen is besloten geheel over te stappen.

Hans Krol is nog altijd blij met deze beslissing. Vanuit zijn visie is het intern zeer goed geregeld binnen Geerts. Ieder jaar ontvangt hij een portefeuille review, wat als een groot pluspunt wordt gezien. Hij heeft regelmatig contact met de mensen van Geerts. Daarnaast is er met betrekking tot schade en overige zaken bijna wekelijks contact.

De passie binnen het bedrijf is voor Hans Krol als klant goed voelbaar. ‘’Ze knokken echt voor je in geval van schade en bij de inkoop van verzekeringen. Er wordt niet direct gekozen voor de kant van de maatschappij. Het is een integere organisatie en dat zal zeker te maken hebben met het feit dat hier sprake is van een privately owned company.”

Hij juicht de ontwikkelingen bij Geerts naar meer transparantie en directe beloning erg toe. Provisie is in zijn ogen een verkeerde prikkel.

Tenslotte wil hij nog wel een kritische kanttekening maken. “Het imago van Geerts dient verbeterd te worden. Ze moeten meer naar buiten treden. Tijden veranderen en hier moet je als bedrijf op in springen. De wijze waarop je jezelf positioneert is belangrijk omdat je het imago van het product al tegen hebt”, aldus Hans Krol.

 

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners