SUBOX Trading:

In april 1985 startte Subox Trading officieel met handel in gereedschap-opberg systemen. Deze waren gebaseerd op geperforeerde staalplaat en ophangaccessoires. De producten in vorm van wandpanelen, kasten en karren worden hierbij vooral geleverd aan productie- en onderhoudsbedrijven waar veel met handgereedschappen wordt gewerkt. De huidige markt heeft daarnaast ook behoefte aan speciale afmetingen panelen, kasten en karren, speciale kleuren en werkbanken in speciale uitvoeringen, ….ook hier voorziet men in.

Anno 2015 is Subox Trading uitgegroeid tot een volledige industriële werkplekinrichter, die naast maatwerk in gereedschapsberging en werkbanken ook fixtures, meerweg verpakkingen, bufferstations en instelbare werkstations levert compleet met alle benodigde accessoires. Het grootste gedeelte van deze producten wordt in nauw overleg met de opdrachtgevers in eigen fabriek geproduceerd.


Gevraagd naar haar ervaringen naar het werken met Geerts FD geeft Linette van Dongen het volgende aan:

Via onze boekhouder/accountant zijn wij op het spoor van Geerts FD gezet, al vele jaren geleden. Een stap waarvan we tot op de dag van vandaag nooit spijt hebben gehad, integendeel..!
Werken met Geerts raakte voor ons binnen de kortste keren erg vertrouwd. De lijnen zijn kort, en zowel de personen die ons bedrijf als risico adviseurs bezoeken, als ook de binnendienst is bij Geerts uitermate goed op de hoogte van ons bedrijf. De bereikbaarheid is TOP en de bediening persoonlijk, dit vind ik een heel belangrijk issue. Zeker als het gaat om financiële dienstverlening, ’t is toch ook een kwestie van vertrouwen.

Daarnaast is men erg alert en pro-actief. Verzekeringen is nou niet echt mijn hobby, dus dat vind ik wel zo prettig. Ook mijn prive verzekeringen heb ik in pakketvorm bij Geerts ondergebracht, een geruststellende gedachte voor mij…

 

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners