De mensen van Geerts

Het Geerts team bestaat uit ruim 30 medewerkers. Aan het hoofd staan Jack en Carla Geerts, zoon en dochter van de oprichter. Zij leiden een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen en een open communicatie. Bij Geerts is er dus geen sprake van langs elkaar heen werkende afdelingen. We weten van elkaar wie waarmee bezig is. Carla Geerts geeft sturing aan de interne organisatie en zij is het aanspreekpunt voor het personeel. Jack geeft leiding aan de klantenteams en is zelf een belangrijk aanspreekpunt voor de zakelijke markt. Een prettige werksfeer staat voorop en de platte organisatie met een open communicatie staat hiervoor garant. Groei is uitstekend, maar mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit van de serviceverlening naar de klant. Dat is een standpunt dat de medewerkers ook onderschrijven. Zij zijn allen experts op hun eigen, specifieke gebied en vormen het visitekaartje van het bedrijf.

De accountmanagers staan dicht bij hun relaties, zodat u al uw financiële wensen kunt neerleggen. Zij stellen dan een op maat gesneden advies voor u samen. Zij hebben een hoge mate van zelfstandigheid en stellen zichzelf tot doel om uw zaken tot in de puntjes te verzorgen en servicegericht uw belangen te blijven volgen. Dat doen ze met betrokkenheid en passie, niet voor niets zijn veel medewerkers al zeer lang aan ons verbonden. Daarnaast denken ze proactief mee op het gebied van verbetering van die dienstverlening. Ze dragen bijvoorbeeld nieuwe ideeën aan waarmee ze zorg dragen voor een nog beter, uitgebreider en op maat gesneden servicepakket voor elke, individuele klant, zowel in de particuliere als de zakelijke sector. U kunt dus altijd op ons rekenen; 24 uur per dag via onze website, telefonisch of uiteraard persoonlijk bij u thuis, op de zaak of bij ons op kantoor in Oosterhout. Wij beloven u een gastvrije ontvangst.

 

Werken bij Geerts

Als jij je wilt blijven ontwikkelen, mensen wilt helpen en in mensen geïnteresseerd bent, dan ben je bij Geerts aan het juiste adres. Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een dynamisch team. Op dit moment hebben wij verschillende vacatures:

  • Relatiebeheer Bedrijven (binnendienst
  • Relatiebeheer Pensioen en Inkomen 
  • Stageplaatsen

Voor meer informatie kan je kijken op onze speciale website Klik hier

Voor een open sollicitatie voor een andere functie ontvangen we graag uw CV en motivatie naar cgeerts@geerts.nl 

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners